AD Final Logo

Anley Road was a Master Suite refurbishment project. Client’s brief was to improve space layout on the first floor. Existing living room and bedroom were transformed to accommodate a Master Bedroom, a walk-in wardrobe and an en-suite bathroom. Existing bathroom on the first-floor mezzanine level was changed into a small spare bedroom with its own en-suite bathroom.

 

Concrete effect porcelain tiles were fitted on the en-suite bathroom and walk-in wardrobe floor. Wall behind the bathtub was finished with patterned cement tiles and areas, such as walls inside the shower and basins back-splash, were finished in natural light beige porcelain tiles. Bespoke joinery was designed to maximise the storage space, including indirect LED lighting around the mirror cabinet. Basin cabinet in linen effect laminate was imported directly from Spain.

 

Walk-in wardrobe was made in light oak veneer to match the wooden floor, while joinery in the spare bedroom was finished in off-white matt lacquer. New entrance to the Master suite was designed as a stand-alone veneer cube, featuring oversized double doors to the bedroom and shelving on each side.

 

 

 

 

 

ANLEY ROAD, LONDON

DSC_0113 edit 2
DSC_0036 edit
DSC_0042 edit
DSC_0083 edit
DSC_0086 edit
DSC_0084 edit
DSC_0091
DSC_0053
DSC_0070 edit2
DSC_0078 edit2
DSC_0098 edit
DSC_0125 edit
DSC_0146
DSC_0137 edit
DSC_0128
plans

Double click to insert body text here ...

Double click to insert title text here ...

ARDESIA DESIGN

Interior design studio

fc8a1dab-d693-42ab-a3e6-4266f6067fbe
facebook-2
pinterest-logo-icon-63868
69366
badge_21_7@2x
badge_40_7@2x
badge_44_7@2x
badge_43_7@2x
AD Final Logo black