AD Final Logo

BAYSWATER MEWS, NOTTING HILL

BEFORE AND AFTER

L1100442 low
L1100448 low
IMG_7447 low
Photo 19-03-2015 10 57 07 low2
IMG_5806
IMG_5803
IMG_5802
IMG_5801

ARDESIA DESIGN

Interior design studio

fc8a1dab-d693-42ab-a3e6-4266f6067fbe
facebook-2
pinterest-logo-icon-63868
69366
badge_21_7@2x
badge_40_7@2x
badge_44_7@2x
badge_43_7@2x
AD Final Logo black

Bayswater Mews was a bathroom refurbishment project in a Mews in Notting Hill, London. The Client’s brief was to create a new white and minimalistic wetroom style bathroom.

 

Pure white 600x600mm tiles from Villeroy and Boch were fitted on a shower wall and behind the basin. Grey tiles of the same size, but with a bit of a natural pattern, were fitted on the floor. Walls with no tiles were protected with a wooden skirting and painted with waterproof white paint.

 

Custom made basin unit with a corian top and basin was imported from Italy. Cabinet’s drawers with a 45 Degree angle allowed achieving a sleek and seamless look. The large-format mirror was cut and installed in one piece. LED lighting strips were installed above and below the mirror to allow for good make-up lighting.

 

Floor to ceiling shower glass was installed using invisible support channels. Linear stainless steel shower drain helped to bring the minimal look of the bathroom together.  

 

 

 

Click here to go back to the finished project photos