AD Final Logo

TREADGOLD STREET, NOTTING HILL

Collage
2. Treadgold Street
12. Treadgold Street
3. Treadgold Street
8. Treadgold Street
15. Treadgold Street edit
22.a Treadgold Street
17. Treadgold Street
27. Treadgold Street edit
1. Treadgold Street
25. Treadgold Street edit

ARDESIA DESIGN

Interior design studio

fc8a1dab-d693-42ab-a3e6-4266f6067fbe
facebook-2
pinterest-logo-icon-63868
69366
badge_21_7@2x
badge_40_7@2x
badge_44_7@2x
badge_43_7@2x
AD Final Logo black

Treadgold Street was a refurbishment project of a mid-terraced house in London. The main job was to build a new side return extension and to reconstruct an existing rear extension in order to create a new kitchen and dining space.

 

Full planning application was submitted and approved prior to the construction. Old side return was incorporated into the main house by using velux roof lights and opening up of the existing kitchen wall. Rear extension was rebuilt to allow for new glass roof and windows.

 

The Client’s brief was to create a countryside style kitchen, but with a modern twist.  New kitchen was selected in a pale greyish blue and white wooden finish, all imported to London from Spain. The backsplash was finished with white metro tiles and a light grey grout to match the colour of the cabinets. Kitchen worktop was made from off-white corian. Same colour was chosen for 600x600mm floor porcelain tiles.

 

A wood-burner, which was installed in the new conservatory, with a custom built log storage and some vintage furniture helped to create a desired feeling of being in the countryside.

 

 

 

Click here to see the before and process pictures