AD Final Logo black AD Final Logo

Anley Road was a Master Suite refurbishment project. Client’s brief was to improve space layout on the first floor. Existing living room and bedroom were transformed to accommodate a Master Bedroom, a walk-in wardrobe and an en-suite bathroom. Existing bathroom on the first-floor mezzanine level was changed into a small spare bedroom with its own en-suite bathroom.

 

Concrete effect porcelain tiles were fitted on the en-suite bathroom and walk-in wardrobe floor. Wall behind the bathtub was finished with patterned cement tiles and areas, such as walls inside the shower and basins back-splash, were finished in natural light beige porcelain tiles. Bespoke joinery was designed to maximise the storage space, including indirect LED lighting around the mirror cabinet. Basin cabinet in linen effect laminate was imported directly from Spain.

 

Walk-in wardrobe was made in light oak veneer to match the wooden floor, while joinery in the spare bedroom was finished in off-white matt lacquer. New entrance to the Master suite was designed as a stand-alone veneer cube, featuring oversized double doors to the bedroom and shelving on each side.

 

 

 

 

 

ANLEY ROAD, LONDON

DSC_0113 edit 2 DSC_0036 edit DSC_0042 edit DSC_0083 edit DSC_0086 edit DSC_0084 edit DSC_0091 DSC_0053 DSC_0070 edit2 DSC_0078 edit2 DSC_0098 edit DSC_0125 edit DSC_0146 DSC_0137 edit DSC_0128 plans

Double click to insert body text here ...

Double click to insert title text here ...