AD Final Logo black AD Final Logo

Bayswater Mews was a bathroom refurbishment project in a Mews in Notting Hill, London. The Client’s brief was to create a new white and minimalistic wetroom style bathroom.

 

Pure white 600x600mm tiles from Villeroy and Boch were fitted on a shower wall and behind the basin. Grey tiles of the same size, but with a bit of a natural pattern, were fitted on the floor. Walls with no tiles were protected with a wooden skirting and painted with waterproof white paint.

 

Custom made basin unit with a corian top and basin was imported from Italy. Cabinet’s drawers with a 45 Degree angle allowed achieving a sleek and seamless look. The large-format mirror was cut and installed in one piece. LED lighting strips were installed above and below the mirror to allow for good make-up lighting.

 

Floor to ceiling shower glass was installed using invisible support channels. Linear stainless steel shower drain helped to bring the minimal look of the bathroom together.  

 

 

 

Click here to go back to the finished project photos

 

BAYSWATER MEWS, NOTTING HILL

BEFORE AND AFTER

L1100442 low L1100448 low IMG_7447 low Photo 19-03-2015 10 57 07 low2 IMG_5806 IMG_5803 IMG_5802 IMG_5801